Proiecte sportive 2021

Descarcă Rezultate selecție proiecte
Sesiunea a II-a
Lista proiectelor câștigătoare
se poate consulta aici!

Ce este Agenda Sportivă?

Format din programul „Promovarea sportului de performanță „și programul „Sportul pentru toți”, Agenda Sportivă acordă finanțare nerambursabilă din bugetul Consiliului Județean Timiș, cu desfășurare anuală, prin care se încurajează sportul de masă și se susține performanța sportivă în județul nostru.

De exemplu, de-a lungul anilor, am finanțat numeroase proiecte de implicare a tinerilor în obținerea performanțelor, prin participarea la competiții internaționale, naționale, județene și organizarea de concursuri. Printre altele, proiectele trebuie să promoveze și să contribuie la dezvoltarea domeniului sportiv în Timiș sau a unei unități administrativ teritoriale din județ.

Sursa de finanțare este asigurată din bugetul local, iar valoarea totală este de 3.000.000 lei.

Important de reținut este că se acceptă doar acele proiecte care vor fi implementate pe parcursul anului 2021.

Cum se evaluează proiectele?

Criteriile de atribuire a contractului de cofinanţare nerambursabilă pentru proiectele sportive sunt următoarele:

  • proiectele sunt de interes public local, naţional şi internaţional, dacă promovează şi contribuie la dezvoltarea domeniului sportiv în judeţul Timiş sau a unei unităţi administrativ teritoriale din judeţ;
  • calitatea şi anvergura (internaţională, naţională, regională sau locală), importanţa proiectului;
  • numărul, diversitatea şi aria geografică a participanţilor ale căror nevoi urmează a fi satisfăcute prin aceste proiecte;
  • capacitatea organizatorică şi funcţională a solicitantului de a realiza proiectele, dovedită prin proiectele derulate anterior, calitatea proiectelor organizate, calificări relevante ale coordonatorului de proiect, evaluarea privind impactul proiectelor derulate anterior, capacitatea de promovare şi mediatizare a proiectelor derulate anterior.
  • coerenţa bugetului.

Descarcă ghidul de finanțare și formularele de înscriere

Vă rugăm să citiți cu atenție  instrucţiunile, recomandările şi explicaţiile  incluse în aceste formulare înainte de completare.

Nerespectarea acestora poate conduce la respingerea cererii de finanțare pentru neconformitate administrativă sau poate conduce la depunctarea proiectului în cadrul etapei de evaluare tehnică și financiară.

După completare, Formularele de înscriere a proiectelor, inclusiv toate anexele, se vor depune la registratura CJ Timiș, de luni până vineri între orele 9:00 -12:00.

0 %
Contribuția proprie minimă a solicitantului
0 lei
Valoarea totală a finanțării pentru proiectele sportive în 2021

Toate drepturile aparţin Consiliului Judeţean Timiş © 2021. Site dezvoltat de Biroul de telecomunicații și transformare digitală din cadrul CJ Timiș