Ce finanțăm

Programul „Promovarea sportului de performanță“ încurajează promovarea practicării și dezvoltării sportului de performanță având ca scop comun îndeplinirea unor obiective de performanță cu caracter sportiv pentru un eveniment sportiv secvențial sau un sezon competițional, pentru o competiție organizată pe o perioadă stabilită printr-un regulament, înscris(ă) în calendarul asociației județene pe ramură de sport sau în calendarul federației române pe ramură de sport.

Categoriile de acțiuni care constituie activitatea sportivă din cadrul unui program sportiv sunt: acțiunile de pregătire sportivă, competițiile sportive și alte acțiuni sportive, denumite împreună acțiuni sportive.

Programul „Sportul pentru toți“ încurajează promovarea practicării și dezvoltării sportului pentru toți având ca scop comun îndeplinirea unor obiective cu caracter sportiv și indicatori pentru un eveniment sportiv secvențial, pentru o competiție organizată pe o perioadă stabilită printr-un regulament înscris(ă) în calendarul asociației județene „Sportul pentru toți“ sau al Federației Române „Sportul pentru Toți“.

Categoriile de acțiuni care constituie activitatea sportivă din cadrul unui program sportiv sunt: acțiunile de pregătire sportivă, competițiile sportive și alte acțiuni sportive, denumite împreună acțiuni sportive

Toate drepturile aparţin Consiliului Judeţean Timiş © 2021. Site dezvoltat de Biroul de telecomunicații și transformare digitală din cadrul CJ Timiș